111

anda suka bace blog saya?

View Results
Create a Blog Poll

Sabtu, 16 April 2011

mama adam poyo :)

sehati sejiwa gitu hahaha... time nie ngah tggu papa adam siap2 nie stat keto ..ekekek sempat gitu pose2....nak g pusing2 melaka..lama gak x pusing2 melaka nie.fuhhhhh....sekali nak masuk town jem sudah citttttt...menci menci bru nak jln2 jonker walk hampeh gitu...so lepak2 ye lahh tanjung putri sambil mkn kopok lekor liat,kentang goreng,cendawan goreng....kopok lekor liat gilerr okeh hampeh beli rm2 sekali liat nak tercabut gg o0o0o0..last2 kasi tikus kelaparan mkn :).. xlahh membazir....lyn pic mama adam poyo :)




poyo ke ????ayat x kesian okeh ekekek lama dah mama ada nie x mempoyokan diri ekekeke cup cup poyo ke ekekeke..belasah aja..ada aku kesah...aku jd diri aku sendiri...xmoh jd hpokrit :) apa pon kita layan pic terbaru mama adam..alah2 patah tengkut gitu .....new pic okeh :) mama adam membesar bagai juara .......








bajet cun lah tu ekeke..eh.... mana ada..lama x pose2 nie tau almaklum lah malu gak coz dah jd mak org and gumok.....tp x sedar diri lg :(

1 ulasan:

AiEn berkata...

posing2 macam ni nampak macam dah sihat je...alhamdulilah...