111

anda suka bace blog saya?

View Results
Create a Blog Poll

Selasa, 24 Ogos 2010

kesian adam



sape tgk pic nie kat fesbuk semua ckp sy kejam hahahha nak wat mcm mne kan si adam nie lasak..time sy nak punggah brg2 niaga..so kena lahh wat mcm nie..klu tidak jauh dia pegi..ala2 naik keta ferari gitu...zoooommmmmm jap ye dah 1km okehhh...x sanggup si papa nak kejorr ye ....so lepas siap semua bj2 disusun bru lahhh lyn si adam nie...kat sini si adam komain lasak...lasak nyerr x terkata....and si adam nie dpt perhatian pgujung yg dtg..coz adam kan cuterrr,,,,hehehe kecittt lakkk tu..mesti tyaa berapa bln nie dekkkk....lasak nyerrrr anak akk x pandai lg tp sama baya,,,,huhuhuhu no komen coz sy bg anak sy mkn nasi hahahhahaha x bg bubur leh ke mcm tu..apa punyerr mama lahhh

Khamis, 19 Ogos 2010

bandingkan harga

semlm g jln coz servey harga bj...nak tgk adakah sy jual bj mahal
...tp tgk kualiti kain gak kan...sy jual bj kain selembut kapas..x mahal pon..BAJU T BOY RM15..BAJU T and LONG GURLZ RM10 murah kan klu beli pon berbaloi baloi lahh..tp alhamdulilah hari pertama berniaga mmg dpt sambutan..tu yg semangat berkobar kobar nak terus kan bisnes nie...pastu nanti leh masuk2 kan lg brg2 mcm hand beg ke tudung ke kan...sikit2 kan mana tahu lama2 jd gunung x gitu he3..tp ada bisnes sendiri nie seronok gilerrr..untung rugi tu mmg ar dah bisnes..klu ada rezeki kita insyaallah ada lah.ujan ke ribut ke rezeki kita ttp ada..kena lah bersabar..mana ada org terus kaya ye ke..kena lah usahan perlahan lahan..adam lak kat tempat niaga dia ok ye x byk ragam..kita org bwk walker...seronok tgk dia kehulu kehilir naik walker..dia jd tarikan tok org dtg kedai kami ahahahahahhaha kelakorr kan...eeee cumilll nyerr bby?????eeee kecikkk ye bby nie????eeeee x ttow lg ke bby nie?????pmpn ke laki bby nie?????nampak cam pmpn lahhh?????aktifff nyerrr bby nie???sape name????puehhh sy nak jwp okehh

shopinggggggggggggg

hem arie isnin tu dah g shoping dah..beli baju color tema..KELABU gitu..he3 saje beli awal2 coz skrg kan dah bisnes mlm ye dah bz kan..sementara cuti nie lahh g beli apa yg patut..tp bj sy ngan adam ye..papa adam nanti lahh kot ahakzzz...and semalam KHAMIS cuti niaga lg kan ahakz goda2 papa adam ajak g beli bj mama lg he3 sambil senyum2 kambing..hemmmm jap2.(mcm mne senyum kambing tu ea)sy pon x tahu wahahahah.papa adam kata jom jomm...so dapat lah mama adam nie merembat bj lg sepasang..alang2 kuar nie beli lah tudung sekali..okehhhh murah ye x mahal pon.dpt lah merembat 2 helai 1 color kelabu 1 lg color pic kot..x sure color apa ahakzzz..lynzzzz jerrr janji sedondon ngan color bj kan kan kan.dah nak blk tu jmp lak broch cantek2 bangat..rembat lg..20hengget melayang..hahahaha..xpe papa setahun sekali ye kena paw keyyy..pas nie cr baju adam ngan papa lak..itu pon x tahu bila..tggu gaji and hari cuti kot...kejap ye kan dah 11 hari umat islam berpuasa...best best taun nie pose..time buka ye mesti adam kacau papa mkn ahahhahaha..mama slender dulu ahakzzzz

Sabtu, 14 Ogos 2010

rezeki tetap ada di hari pertamaku berniaga

alhammdullilah...walaupon ujan rezeki tetap ada..tp x sangka leh lepas target jualan..hari pertama niaga mmg ujian paling besar dlm hidup..mana x nyer..dgn angin kuat gilerr,ujan lg,..bj ku berterbangan..and tempat sangkut bj terbalik 2kali..papa adam time tu g solat..fuhhh dugaan beb..sy selamat kan anak dulu..khemah peniaga kat depan ada yg patah coz angin kuat sgt..time tu lah puting beliung kat jasin tu..tp alhamdulilah kat uptown mitc tiada kecederaan belaku..cuma bomba dtg bg tahu jgn duduk bawah khemah......skrg x sempat nak update blog coz dah bz kan..nak sedia kan juadah berbuka lg,,nak g niaga lg....klu bz mcm nie leh cepat slim x ahakzzzzz

Isnin, 9 Ogos 2010

tahun nie pose best sgt


papa nie lambat lahhh biar lah adam yg drive papa dok sebelah yer huhuhuhuhuhuhuhuhu

tahun nie pose best sgt coz dah ada anak...raye t lg lahh meriahhh kan...tahun nie insyaallah tema KELABU...itu pon x kompom lg coz takut x jumpa color yg dicari...alhamdulilah langsir sy jahit sendiri pon dah siap..hehe3 color kelabu+hitam....tahun nie raya sakan lahh nampak gaya nyerrr....papa sedia kan duit lebihhh ye mama nak shoping baju adam he

leset????





leset????leset tu binatang apa???my hubby selalu ckp adam nie leset lahh???betul ke ejaan dia????sekali tanya my hubby leset tu apa????????my hubby jwb LASAK LORRRRR...lorrr ye ke mana acikk tahu leset tu,lecet acik tahu lorrr sambil gelak2 tepuk meja hu3.....mcm2 lorrr perkataan yg aku masih x tahu uhukzzzzz coz acikk n9 celup he3

Ahad, 8 Ogos 2010

jom jom jom kita heboh heboh







nie lah hasil rembatan sy di jom heboh...x sempat jln semua boot coz panaz sgt kesian kat adam...sambil tu sempat jmp kembar sy siap ambil gambar and ttgn lg uhuks...yg tu model kecik kaki selongkar ye...lom sempat sy kemas dia dah kemas dulu...

Jumaat, 6 Ogos 2010

suke sgt

suke tgk bila blog nie cantek..CANTEK KE?hahahhaa bg sy dah cukup cantek cuma isi ye kurang..maklum lah mood x nak update blog...adam pon dah makin membesar and semakin nakal cikit..dia sungguh rajin tolong sy sepah kan umah..umah sy dah mcm tongkang...pg2 dia bgn..mesti dia terbalikkan bakul mainan dia...tp bkn dia main pon.....hem mcm2 tau kerenah anak yg membesar depan mata kita....